Saturday, 26 February 2011

time wit my fwenz!

bez lpak ngn mmber2...
ovenyte n g mcam2 tmpat...
macam gud2 jer..
hahaha..
dulu aku ta ley sangat na kua ngn mmber2 sbb aku pntingkan pkwe aku..
opppsssss!
ex aku suda..
hahaha...
ovenyte ngn mmber2 adalah yg paling bez..
sume sporting walaupon sumenye laky!
aku lbey serasi ngn dowang la..
dowang ta hipokrit!!!
bez sangat!!
shoping at uptown danau kota mmg bez a...
bez gler!

Friday, 25 February 2011

mud aku spoil slpas si dia pdm aku dari mmber dy di fb!
apehaal ny..
adoii..
ape sala aku...??
aku dihukum atas sbb bnde yg aku ta wat..
ya allah,,,,,
patot ke?
nape sume nak ltak atas bahu aku..
dlu aku bahagia,aku berada di atas tp skang aku brada di bawah,,,
salah ke kalo aku rndu at dy,,
sumpah aku cakap yg aku still ta ley lupe kan dy,,,
aku teringin na jadi mcm dlu,,
aku still mcari sinar kbahagiaan dalam ppisahan tapi aku ta dapat na cari...
still dalam blurr!!
maybe dy tgah bahagia so ape hak ak nak kaco dy,,,
aku cmburu bile ade orang rapat ngn dy,,,
ya allah!
besarnye dugaan mu ny,,
aku takot aku ta dapat na hadapi...
aku na tgaskan kat cni,,,
aku ta bsalah dalam hal ny..
aku na ko taw yg aku still rndu at ko,,
walaupon aku da ade pkwe tp aku still ta ley kikiskan ko dari dunia aku,,
aku still sayangkan ko lagi!

Monday, 21 February 2011

nice day today...

ary ny besh cangat sbb aku kua ngn mmber2 aku...honestly aku lg suke bkawan ngn laky sbb dowang ny lagi pham prasaaan aku..mmg ade mmber pmpn y serasi ngn aku..tapi mmber laky ny y jgak ade time aku snang ngn susa taw  ta..time aku ptus ngn fahmy,,bahu si syafiq farhan jgak tmpat aku lpaskan tngisan aku..malu dorh!si syiful ta abez2 motivate aku..love u all la!!thanx sbb berada ngn aku saat aku jatuh ngn naek..kowang mmg sahabat sejati aku..thanx kowunk!!!!!!

Sunday, 20 February 2011

my bad new hairstyle,,,

ary ny ptame aku tunjukkan style rmbut baru ku kat sume,rmbut ku yg ala2 penkid!!
CHUMILL ke??bley la tahan CHUMILL aku ny kan..
hahaha...terover plak...jgn maraa...